A més és una forma genial de fer servir tota la carbassa quan són d'aquestes grans. Una mica per acompanyar la pasta i la resta.. cap al forn. Una recepta molt fàcil de fer.
Ingredients per la carbassa al forn
- Rodanxes de carbassa
- 1 o 2 branques de canyella
- Altres condiments: grans de cafè
- Un got de brandy (o ron)
- Sucre morè
Preparació de la carbassa al forn
- Preescalfem el forn a 180º, per dalt i baix.
- Tallem unes rodanxes de carbassa d'uns 2 cm. de gruix. Si la carbassa és molt gran, podem tallar-la per la meitat i fer mitges rodanxes.
- Posem els talls de carbassa en una plata per anar al forn
- Posem les branques de canyella a sobre sucre morè (generosament)
- Podem afegir-hi uns grans de cafè si en tenim. Li donen un aroma molt bo, que contrasta molt bé amb la carbassa.
- Reguem la carbassa amb el got de brandy o ron
- Ho posem el forn uns 20-25 minuts. Comprovem que estigui ben cuita (amb un escuradents la punxem per veure si és tota tova)
- Es pot menjar calenta, recent sortida del forn o a temperatura natural.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada